FORURENINGSUNDERSØGELSE

Sådan sikrer du din grund med en forureningsundersøgelse

Hos Jordeksperterne er vi specialister i at undersøge forureningsforhold. I forbindelse med salg og køb af bygninger foretager vi blandt andet forureningsundersøgelser, der giver dig en indsigt i jordens forureningsgrad. Uanset om du er erhvervsdrivende eller ønsker en jordanalyse af din bolig som privatperson, står vi klar til at hjælpe dig.

 

Hvad er en forureningsundersøgelse?

En forureningsundersøgelse bliver som regel foretaget i forbindelse med en jordbundundersøgelse, hvis der er mistanke om, at jorden kan være forurenet. Forureningsundersøgelsen giver blandt andet indblik i, om grunden er blevet udsat for olie- eller kemikaliespild. Denne viden kan i visse tilfælde redde jorden fra yderligere forurening, og det er i mange tilfælde muligt at foretage en oprensning af forurening.

 

Derfor skal du få foretaget en forureningsundersøgelse

Når man køber noget, er det vigtigt, at man har kendskab til alle aspekter af ens investering. Dette gælder især ved salg og køb af bygninger. Hvis matriklen/grunden er forurenet, kan det nemlig have store og dyre omkostninger. Af denne årsag er det vigtigt at få foretaget en forureningsundersøgelse, inden man køber en grund eller en bygning.

Kontakt os

Vores ekspertise spænder vidt, og vi står således klar til at rådgive dig i forbindelse med jordbundsforholdene på din grund. Vi udarbejder en tilpasset forureningsundersøgelse til dig og behandler hver prøve med omhu, så du får en fyldestgørende rapport over grunden i henhold til love og regler. Vi varetager hver opgave – store som små – med en sikker og erfaren hånd, så du kan læne dig tilbage i tryghed.

Scroll to Top