JORDBUNDSUNDERSØGELSE SOMMERHUS

Beskyt dit sommerhus og få foretaget en jordbundsundersøgelse

Skal du købe nyt sommerhus, er det en god idé at foretaget en jordbundsundersøgelse. Hos Jordeksperterne er vi specialister i jordbundsundersøgelser, og vi står således klar til at hjælpe dig med at få større indsigt i jordbundsforholdene.

 

Fordele ved en jordbundsundersøgelse

Inden du investerer i en grund, bør du vide, hvilket underlag dit sommerhus ligger på, eller hvilket fundament du skal bygge på. Den bedste måde at undersøge dette på er ved at få foretaget en jordbundsundersøgelse. Med en jordbundsundersøgelse får du en større indsigt i jordens forhold, så du er forbedret på og har indsigt i de mulige konsekvenser, som jordbunden kan medføre.

 

Overvej dette inden du køber sommerhusgrund

Sommerhuset fungerer for de fleste som et sted, hvor man kan tage hen for at slappe af og få et afbræk fra hverdagen. Roen over et sommerhus kan dog hurtigt blive ødelagt, hvis der opstår problemer med jorden under bygningen. Hvis man drømmer om at bygge helt nyt, er det af denne årsag fordelagtigt at undersøge jordbundsforholdene ved hjælp af en jordundersøgelse. Hvis man allerede har købt en grund eller et sommerhus, er det vigtigt at få lavet en jordbundsundersøgelse med det samme. Bliver der fundet fejl i jordens tilstand, kan man i nogle tilfælde få prisafslag inden for 20 dage, hvis der er forbehold for dette i købsaftalen.

Det koster en jordbundsundersøgelse af din sommerhusgrund

En jordbundsundersøgelse koster fra 6000 kr. eks. moms. Prisen afhænger i høj grad af, om du skal bygge et stort sommerhus, der kræver mange boringer. En jordbundsundersøgelse af et almindeligt sommerhus vil som regel kræve to boringer

Kontakt os

Går du med tankerne om at købe en grund til dit nye sommerhus, eller har du allerede et eksisterende hus i tankerne, står vi klar til at hjælpe dig hos Jordeksperterne i København eller på Sjælland.

Scroll to Top